pondělí 2. června 2008

Houmiii

Spousta lidí co čtou náš blog o nás ví dost , ale ještě né kde bydlíme . Jak už jsem psal je to v Hradci Králové a to kousíček od centra . Je to tu taková klidná část plná zeleně a je tu opravdu klííídek .
Máme byteček ve čtyřpatrovém domě o velikosti 56metrů čtverečných . Pro dva akorát :) a kocour tu ma taky dost místa . Náš byt ma 3+1 a propojený obývak s jídelnou jak vidíte na fotečce :) (kdo ví co je to za paní na obraze???) Je to už přez rok co tu žíjeme a jsme zde zatím spokojeni . Minulý rok nam dělali nová okna a venkovní fasádu domu , ale vše je už hotové . Jak už jsem psal máme zde obývací pokoj s jídelnou , ložnici , kuchyň , pracovničku , koupelnu a chodbu . Nevíme jak dlouho zde ještě budeme , protože máme zajimavé plany :) ale o tom jindy . Všichni jste zváni na návštěvu k nám do bytečku a ještě přídávám pár foteček pro představu FOTOS

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

krásné, krásné, krásné ... !!! :)

Luk řekl(a)...

No konečně se tady něco hnulo...! To je změn!! A ten váš kvartýr by vám mohl závidět i šejk z Bahrajnu:-)!!Jaképak máte plány?? Sem s nima, čtenáři jsou netrpělivý!