úterý 20. května 2008

Poděkování

Už dlouho jsem přemýšlel jak napsat článek který teď čtete . Po pravdě ani nevím jak začít , ale nějak musím . Každý z nás máme spousty přátel kteří nás mají rádi a záleží jim na nás . A mezi nimi jsou ti kteří pro nás znamenají opravdu hodně moc . O Mije a Honzinoj jsme už psali :) ale musím tu zmínit ještě dva človíčky . S první osůbkou se moc neznám , ale těch pár okamžiku co jsem byl v jéjí přítomnosti mne přesvědčilo o tom že je to moc fajn baba :))) Znáte jí???



















ELIŠKA




Asi nééé , ale to co Vám o ní povídám je pravda . Jmenuje se Eliška a je z Chomutova . S Jiťulí chodila na gympl a i přez to , že se jejich cesty před čtyřmi lety rozešly (z důvodu studií) je jejich přátelství pořád silné a láskyplné . Jitka jí má móóóóóc ráda a vždy o ní moc krásně mluví . Jsou spolu v kontaktu a sdělují si pro mě nepochopitelné zprávy :))) Eliška je strašně šikovná a kreativni (podívejte se na její bloček) Zažili toho spolu opravdu hodně moc a věřím že ještě zažíjí . Vždy když se spolu setkají je vidět na Jitčiných očích jak je šťastná a ráda že jí může obejmout . Elííí máme tě rádi .




No a ještě bych rád zmínil jednoho chlapíka . Znám se s ním od děctví , ale nejvíce zážitků jsme nasbírali za poslední čtyři roky . V tuto chvíli určitě pozoruje ovečky na pastvě v Irsku :))) Rozhodl se udělat velký krok a odcestoval do Irska . Je tam už tři měsíce a řeknu Vám , že nám tu dost chybí . Vždy jsme měli o čem mluvit a dokázali jsme se zasmát . Ještě by bylo fajn Vám ho představit že? Tak to je on !


Lukáš ,, Machi,,


Jak už jsem řekl , zažili jsme toho spousty a oba máme nač vzpomínat . Je to výbornej bavič , sportovec , přítel a těším se až se za ním vypravím do Irska . Tady jsou dalsí Eliščiny a Lukášovi fotky

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

teda...dekujuuu!!!:)na tyhle fotky jsme uz snad asi i zapomnela:) jen si pamatuju, ze ta druha byla focena v nejhektictejsi chvili, kterou muze "baba":) zazit - asi pet minut pred odchodem na ples, sami muzete soudit podle stavu myho psaciho stolu:) mam Vas taky rada!!! :":":"

Mišáci řekl(a)...

sakryš chlape, teď se červenám až za ušima:-). stejně jako Elíí jsem už na ty fotky úplně zapomněl!! není možný, že jsem takhle vypadal:-). Pozdravuj odemě Hedvu...a už aby jste si balili kufry na výlet do království ovcí:-)