pátek 28. března 2008

Dobrý den :)

Dostali jsme tip na tento blog abychom zde o sobě také něco napsali jako naši drazí kamarádi ,,Mišáci,, Narozdíl od nich nejsme nijak výjmeční ani nežijeme v cizině , ale také máme co napsat :) V prvním článku by jsme se Vám rádi představili . Naše jména Martin a Jitka se zde budou schovávat za nick ,,Leptákovi,,(význam vysvětlím příště)
Oba tento rok oslavíme 23 svátek a také narozeniny . Tento krásný par vznikl někdy v létě před dvěma lety :) přesněji 21.července 2006 a od té doby spolu i bydlíme (také větlím později) I když o sobě píšeme jako o páru , není to úplná pravda . Ve skutečnosti s námi žije kocourek Leon , který nám každý den dělá radost a při příchodu domů nás se vší láskou víta . Napadá nás spousta věcí o kterých by jsme vám chtěli napsat , ale to až příště .

1 komentář:

Mišáci řekl(a)...

Tak konečně jste do toho taky práskli:-). Přejeme hodně blogovacích úspěchů. Chvilku to potrvá, než se seznámíte s programem, ale časem pochopíte, že všechno jde, když se chce. Tak s chutí do toho!! Jen jsme nepochopili, čím jsme vyjímeční?
Mišáci